01 OVER ONS

Over ons

Online vlees niet zelf ophalen in de winkel, maar laten thuisbezorgen. We kunnen ons voorstellen dat je daar onwennig tegenaan kijkt. Hoe gaat dat verzenden?  Kan je het pakket afhalen? Is het veilig? (ja, vele duizenden zendingen bewijzen dat) Hier willen we alvast wijzen op PakjeGemak afhalen op een locatie vlakbij! Je hoeft dan niet thuis te blijven.

Verzenden

Het scharrel en biologisch vlees bezorgen gaat met de pakketdienst van PostNL. Vooralsnog kan je kiezen uit bezorging van dinsdag tot en met vrijdag. Bij bezorgen is het natuurlijk van groot belang dat je wel thuis bent! Mocht je onverhoopt niet aanwezig zijn dan probeert PostNL het de volgende dag nog eens. Maar eigenlijk is dat bezorging op de eerste dag het beste! Lees hier meer. We vragen de bezorger wel met een fel oranje sticker het pakket bij afwezigheid bij de buren af te leveren.  

Het pakket kan, als je voor 14 uur bestelt, al de volgende dag worden afgeleverd. Je kan natuurlijk ook aangeven dat je op een andere dag het pakket wilt ontvangen. Je ontvangt de dag voor afleveren per email een track en trace code, zodat jezelf kan nagaan waar het pakket zich in de keten bevindt en wat de verwachte aflevertijd is.
De minimale bestelhoeveelheid via PostNL is 3 kg. De bezorgkosten bedragen € 7,45. Het is helaas even niet mogelijk om het pakket in de avonduren (tussen 18:00 en 21:30) te laten bezorgen. Die dienst van PostNL voldoet nog niet aan onzde eisen voor wat betreft lever betrouwbaarheid.

We leveren ook in Vlaanderen. De werkwijze is identiek aan die voor bezorgingen in Nederland. Avondleveringen en Pakje Gemak kan helaas niet. De bezorgkosten zijn €10,50.

Afhalen

PakjeGemak
PostNL biedt ook 'PakjeGemak' aan. Hierbij kan je het pakket zelf ophalen bij een van de 2400 afhaallocaties in Nederland, dus er is altijd wel een afhaalpunt dicht bij je in de buurt. Voorbeelden van afhaalpunten zijn AH, Bruna en Primera. Voordeel is dat je niet thuis hoeft te blijven en ook 's avonds je pakket kan ophalen. Bij het bestellen geef je aan welke PakjeGemak locatie je kiest. De lokatie kies je in een apart pop-up venster. Daar type je je postcode in, en je kan zelfs een locatie zoeken die ook na 18:00 open is!

Wij zorgen dat het pakket op de afgesproken dag op de juiste locatie is. Je kan het dan in ieder geval na 16:00 ophalen, maar meestal staan de pakketten al aan het begin van de middag klaar. Je moet je wel kunnen legitimeren!  Je ontvangt per email een 'track en trace' code, zodat je kan zien of het pakket op de locatie gearriveerd is. 

Ook hier is de minimale bestelhoeveelheid 3 kg, en de verzendkosten bedragen €7,45.  

Afhalen in De Goorn
Afhalen van pakketten in De Goorn ook mogelijk. Wel maken we dan graag een afspraak, want we hebben geen winkel. Bij afhalen in De Goorn vervallen de bezorgkosten natuurlijk.

Is het veilig?

Voor OKvlees.nl staat je veiligheid voorop. We hebben daarom ook veel tijd besteed aan het goed neerzetten van het verzenden. Bij verzenden  PostNL wordt het vlees diepgevroren in een recyclebare doos met isolatie gedaan. Om het vlees bevroren te houden wordt droogijs toegevoegd. Dit droogijs zorgt ervoor dat het vlees zeker 48 uur onder de -20ºC blijft. Als het vlees onverhoopt dan toch ontdooit aankomt (dat gebeurt in aanzienlijk minder dan 1 op de 1000 pakketen!) door vertragingen in het verzenden, dan kun je het pakket retourneren.

De veiligheid en de kwaliteit van het product zijn een belangrijke reden om het vlees bevroren aan te bieden. Mocht het vlees onverhoopt ontdooit arriveren, dan is er iets fout gegaan. Zwart-wit. En dat lossen we op! En dat bij aan de veiligheid en kwaliteit van het vlees dat je eet! 

 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040