01 OVER ONS

Over ons

Het bestellen van het scharrel en biologisch vlees van OKvlees in de webwinkel is zo eenvoudig en transparant mogelijk gemaakt. Je selecteert in de shop welk soort vlees je wilt hebben (varken bijvoorbeeld), en vervolgens kies je het product. Je kan op het lijstje links selecteren, maar ook op de foto's.

Daarna kan je kiezen tussen scharrel en biologisch vlees. Kijk goed naar het gewicht van de verpakking (soms zijn daar ook keuzes te maken). Je kan meerdere verpakkingen kiezen natuurlijk. Druk op bestel en het vlees zit in je boodschappenmandje.
Wil je nog iets anders toevoegen? Bij deze webwinkel is het net alsof je op de winkelvloer staat; de producten zijn nog dichtbij. Dus, geen ingewikkeld zoeken in de shop en geen vraag of je verder wilt shoppen. Klik gewoon op een ander product op het boodschappenlijstje links op het scherm.  Of kies een ander soort vlees, bijvoorbeeld rund. Je kan dus heel eenvoudig andere producten toevoegen aan je boodschappenmandje. Ben je klaar met winkelen, druk dan op afrekenen en je gaat naar de kassa. Dan kan je electronisch, bijvoorbeeld met iDeal betalen. Hier de ervaringen van Joke Boon. Voor vaste klanten die vaker dan 4 keer besteld hebben bieden we de optie aan om achteraf per factuur te betalen. Dat is wel zo gemakkelijk! Hier wordt deze optie uitgelegd.
 

Vaste klant

Als terugkerende klant kan je inloggen, waardoor je adresgegevens etcetera weer gebruikt worden. Ben je een nieuwe klant, dan moet je een aantal velden invullen en je vervolgens registreren.

Vlees bezorgen of afhalen

Is je boodschappenmandje gevuld, dan kan je aangeven hoe je het pakket bezorgd wilt hebben. Je kan het pakket ook afhalen in De Goorn, of op een locatie in je woonplaats. Je kan dan bijvoorbeeld ook in de avonduren, na je werk, het pakket afhalen!  Zie voor meer informatie ook onder 'het bezorgen van vlees'. Vervolgens kies je wanneer je het pakket wilt ontvangen of afhalen. Bestel je voor 12 uur, dan kan het pakket de volgende dag geleverd worden.
Betalen gaat via Ideal of Paypal.

Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je wat assistentie wilt hebben bij het vlees bestellen bijvoorbeeld. Schroom dan niet en benader ons! 06-21917040 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prijs en Gewicht

Een belangrijk punt. Vlees is een natuurproduct. Zeker ook biologisch vlees en scharrel vlees. Het gewicht per portie, zeker in de ambachtelijke omgeving, varieert daardoor. De ene karbonade is zwaarder dan de andere. Daarom weegt een slager je bestelling ook altijd af. In de webwinkel van OKvlees.nl staan gemiddelde gewichten vermeld, met daarbij de prijs van dat gewicht. Als je bestelling binnen is worden de producten gescand en de totale factuur opgemaakt. Per product kan het gewicht afwijken van het gewicht vermeld in de webwinkel! Maar, de totale factuur is minimaal gelijk aan het betaalde bedrag. Is de waarde hoger, dan heb je een meevaller.
Mocht onverhoopt het bedrag lager zijn dan voegen we een extra product toe om het bedrag alsnog kloppend te maken.

 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040