01 RECENSIES

Recensies

×

Let op:

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen berichten toevoegen

Heerlijk vlees en de juiste recepten maken mensen enthousiast. Wil je dat enthousiasme met onze andere klanten delen? Zorg dat je ingelogd bent, dan kun je onderaan de pagina op de link klikken om je recensie te delen.

Grannymarja: Heerlijk

Net de heerlijke hamburgers op,echt verrukkelijk.Met kerst al de runderrollade op.Ben zeer tevreden over de kwaliteit van alles.Gelukkig nog voorraadje in de vriezer.Ook de levering is dik in orde,was snel en goed.Voortaan dus vlees bestellen bij OK.


donderdag 05 januari 2012
M. Maatman: Service en kwaliteit

Terwijl ik niet goed had begrepen dat op vrijdag geen combinatie kan worden gemaakt met de bestelling van versvandekweker.nl, werd mijn vleespakket alsnog bij de voordeur geleverd. Dat noem ik nog een service.

Van het vlees hebben we de stooflappen gebruikt voor onze favoriete stoofpot met de Kerstdagen. Geweldig, geen grote stukken vet maar mooi dunne adertjes die je niet meer terugvindt na het sudderen maar het vlees wel heerlijk zacht en smaakvol maken. De runderbraadworst was lekker ouderwets goed en heerlijk gekruid.


dinsdag 27 december 2011
Hans: Vervelend maar, soms hebben we iets niet.

Met veel interesse heb ik dit stukje gelezen. Het doet mij goed dat u niet omwille van de verkoop mindere kwaliteit gaat verkopen. Zo zijn wij als klanten gewaarborgt van een constante eerste kwaliteit vlees. Ga zo door.


maandag 12 december 2011
José Geelhoed: Hee, het bestaat nog: echt vlees!

Onze eerste bestelling is perfect geleverd en de vriezer was eerder leeg dan gepland.

We hadden toen klapstuk (echt een aanrader want je proeft ECHT VLEES) bij de hutspot. Jammer dat ik de hutspot uit de voorgesneden gemakszak had genomen, volgende keer weer lekker zelf snijden. In geen 25 jaar zulk goed vlees gegeten.

En entrecotes. Die we tegenwoordig altijd met een stevige kruidenboter of een roquefort saus maken omdat het vlees zelf geen smaak meer heeft. Maar bij OK entrecotes is dat eigenlijk zonde. Gewoon heerlijk bakken in roomboter, snufje zout na het bakken toevoegen (kort bakken en het blijft supermals) en dan het vlees met jus en een vers witbroodje eten. Je weet niet wat je proeft!

Het rundergehakt..... in 1 woord: geweldig! Inderdaad niet die gekleurde zooi, maar mooi en smaakvol gehakt voor velerlei toepassingen.

En dan de longhaas. Kan ik iedereen afraden, des te meer kans hebben wij dat het leverbaar is en blijft. Heeeeeel 'vervelend' stukje vlees, dus niet doen! WinkTongue out 

Inmiddels de tweede bestelling geplaatst.

Heb er helemaal zin in. Het wordt een mooie kerst dit jaar!

Vriendelijke groet, José (en ga vooral zo door, OK-vlees!)


woensdag 07 december 2011
Xander: Heel erg goed vlees

Wij eten niet veel vlees, dus het vlees dat we eten willen we graag diervriendelijk hebben. In oktober heb ik speklappen, gehakt, varkensreepjes en saucijzen besteld. De eerste keer besteld, dus ben ik naar Ede gereden om het op te halen. 's Avonds aan huis, geen enkel probleem. Bij het uitpakken bleek ik dunne speklapjes i.p.v. dikke gekregen te hebben en bleken de pakjes varkensreepjes geen 300 gram maar rond de 260 gram. Hierover heb ik contact met OkVlees gezocht en het werd keurig opgelost: er werd aangeboden de speklappen om te komen ruilen (niet nodig want de dunne zijn heerlijk!) en ook het tekost aan reepvlees werd keurig opgelost!

En dan het vlees! Van de reepjes hebben we gyros en shoarma gemaakt, heerlijk!!! Stevig vlees met een bite, maar toch supermals! De speklappen werden probleemloos verslonden en ook het gehakt was erg goed. De saucijzen hebben we nog niet op, maar die zullen ook wel erg goed zijn. Top!!!

 


dinsdag 15 november 2011
Paul Schoonhoven: TomYam soep

Bij mijn eerste bestelling heb ik van alles besteld.

Het vlees smaakte allemaal een stuk beter dan het bio-vlees uit de supermarkt. Vervolgens ging ik met de kip aan de slag. Thaise Tom Yam soep maken we heel regelmatig. Omdat de kip nog in de vriezer lag, heb ik die (in tegenstelling tot het
normale recept), maar apart laten trekken omdat ie ook nog moest ontdooien. Maar waar normaal in het recept kippenbouillon toegevoegd wordt, was dat hier helemaal niet nodig! De kip was zo vol van smaak, dat ik waarschijnlijk op het "originele recept" uitkwam, zonder bouillon.

Een ware verademing en eyeopener. Zo hoort kip dus te zijn!

Helaas voor de supermarkt, maar dat schap laat ik dus voortaan links liggen!

Groetjes, Paul


maandag 07 november 2011
Machteld Bouwmeester tel4biz: OKvlees is perfect

Onlangs een bestelling geplaatst. Perfect de volgende dag afgeleverd. Duidelijke instructies alles perfect verpakt met etiket.

Inmiddels gegeten, ribeye, filetlapje, runderworst, rundergehakt allemaal perfect.

Het rundergehakt is perfect voor een lasagne schotel, het blijft mals en sappig. Zodra de vriezer weer leeg is volgt de tweede bestelling.

Overigens ontving ik ook een heerlijk recept bij het geitenvlees, ga ik binnenkort maken.

 

Groeten Machteld

 

 


woensdag 02 november 2011
Amerongen: Hans Den Haag. Vlees zoals vlees moet smaken

Begin oktober hebben wij een proefbestelling geplaatst voor een paar soorten vlees.
Wat opviel bij het bestellen was het gemak waarmee dit ging maar ook de snelle levering.
Wij hebben braadlappen, haaskarbonade en gehakt besteld.

Ik heb als eerste een paar, voor 2 dagen, braadlappen gebraden. Tijdens het eten zei mijn vrouw zo hoort vlees te smaken.  Ik kon dit alleen maar beamen en zei dit is het vlees wat mijn moeder een jaar of 60 geleden ook op tafel zette. Wat toen heel gewoon was.Het vlees was sappig, mals en had een geweldige smaak.
Een paar dagen later de karbonade en gehakt gebraden.

Zonder overdrijven durf ik te stellen dat dit vlees van een bijzondere kwaliteit is.


dinsdag 01 november 2011
Albert: Geweldig

Na een probleemloze eerste bestelling zojuist mijn tweede geplaatst. Weer bezorging gekozen met PakjeGemak, ideaal als je een fulltime baan hebt zoals ik.

De eerste bestelling (rundvlees en kip) beviel erg goed. De entrecote paste maar net in mijn pan, de smaak en kwaliteit van al het vlees was geweldig en aan de kipfilets zie je gewoon dat ze niet afkomstig zijn van een plofkip.

Ik vind OKvlees.nl een ideaal initiatief voor mensen die tegen de intensieve veehouderij zijn maar niet (helemaal) het eten van vlees willen opgeven. Nu eet ik bewust biologisch en bovendien vlees van een betere kwaliteit. En die prijs valt me nog best mee. 


woensdag 28 september 2011
claudet: Heerlijk!

Nou de vriezer is leeg dus op naar de volgende bestelling! Echt lekker vlees. Qua kwaliteit toch veel beter dan het zg biologische/scharrelvlees vd Albert heijn.

Geen waterige karbonades. mooie runderworstjes, de kip en filetjes waren ook lekker, rundergehakt mooi donkerrood en niet die neppe felle kleur. En de entrecote was ook goed.

De website is gebruiksvriendelijk en de bestellingen werken ook prima. Gisteren toch nog even opgezocht of droogijs verpakking wel zo milieuvriendelijk was...En de hoeveelheid nopjesplastic.

Maar ik begrijp heel goed dat voedsel goed verpakt moet zijn voor deze manier van Handel en het versturen ervan.

Al met al ben ik zeer tevreden en vind het een heel fijn initiatief.


dinsdag 13 september 2011
Krijns en Nannie: Méér dan OK!

Om te kijken of het biologische vlees inderdaad zo goed is als op de site wordt gesuggereerd, hebben wij een aantal soorten uitgeprobeerd en we vielen daarbij van de ene verbazing in de andere.
Kipfilet spettert niet bij het bakken; hamburgers krimpen niet; gehakt is superdroog; magere braadlappen zijn gaar in een korte tijd en vallen bij het aansnijden uiteen als "draadjes"; rundervinken worden nu (in tegenstelling tot die we gewend waren) ook van binnen gaar; runder braadworstjes waren een genot om te eten.
Kortom: perfect! en reden voor ons om de volgende bestelling te plaatsen.
De site is zeer gebruiksvriendelijk en het bestellen gaat super eenvoudig; voeg daarbij nog de flexibiliteit van de afhandeling en wij komen tot de conclusie: "Méér dan OK!"


zaterdag 03 september 2011
Peterpot: Heerlijke spareribs

Afgelopen zondag de barbecue aangemaakt om voor de eerste keer OKvlees.nl spareribs te maken à la Claudette (zie andere recensie).

Het publiek was kritisch: twee meiden van respectievelijk 8 en 11 die niet snel tevreden zijn.

Commentaar: niets dan stilte. De dames hebben alle ribs met z'n tweeën verorberd. "Echt lekker pap", was daarna het antwoord van het tweetal dat normaal gesproken met moeite het bord leegkrijgt.

Heel ok dus, dat vlees van OKvlees.nl


woensdag 24 augustus 2011
gabyoverduin: Kiplekker

De mooie kip die wij bij OKvlees hebben besteld is gisteren op de Weber gegaan. Via de 'indirecte' methode (kooltjes aan de zijkant, waterbakje onder de kip in het midden) is de kip in een uur heerlijk geroosterd. Nog nooit zo'n lekkere, malse kip gegeten. En het beeld van de scharrelende kipjes onder de kersenbomen gaf ons ook nog eens een goed gevoel dat we geen zielige bio-industriekip aten. De kip ziet er ook heel anders uit dan de supermarktkippen. Aan deze kip kun je zien dat ze rondgelopen heeft. Een stuk beter dan de plofkip!

Er liggen nog diverse andere heerlijke stukjes vlees op ons te wachten in de vriezer, dus dat belooft veel goeds! We hebben besloten dat we liever wat minder vlees eten maar dan wel heel goed/lekker/verantwoord. 

Binnenkort weer een nieuwe lichting bestellen, misschien wel gecombineerd met een stel vrienden/familie. 

Groetjes,

Ed en Gaby


zondag 21 augustus 2011
Claudette: Runderschenkels

 

Mooi vlees is dat: donkerrood met een netwerk van vliezen als een paisleymotief en een flink stuk bot met merg. Osso Bucco Milanese staat op het programma. Om het mezelf makkelijk te maken doe ik het deze keer in de oven: een paar uurtjes stoven zonder omkijken ernaar. Met de ervaring van de naborst nog vers in het geheugen, ging ik er vanuit dat ook de biologische schenkels een langere suddertijd nodig zouden hebben. Niet dus, na één uur zijn ze al een aardig eind op weg. De voorgeschreven 2 uur zullen meer dan genoeg zijn. Het zal iets te maken hebben met de verhouding vet (heel weinig), vliezen (redelijk veel) en bindweefsel (ook redelijk veel). Het bindweefsel en het bot maken het gerecht overigens heel smeuïg. De reacties van de eters zijn wederom unaniem:  mooie smaak (rijk, rijp, machtig), stevige structuur, ondanks het feit dat het tot draadjesvlees gestoofd is. En het recept? Vlees bestrooien met P&Z en paprika, bestuiven met bloem en aanbraden. Wortel, bleekselderij, ui, sjalot, knoflook snipperen en fruiten. Vlees, witte wijn, tomaatblokjes erbij en bouillon tot alles onder staat. En Italiaanse kruiderij voor de couleur locale. Twee uur stoven.   


dinsdag 16 augustus 2011
Sandra Otto: OK of niet OK. Dat is geen vraag meer.

Mijn man werd 40 jaar en we hielden een BBQ om dit te vieren.

We hadden 10 kilo OKvlees besteld en nog wat minder ok vlees uit de supermarkt.

Het supermarktvlees was echt minder smakelijk. Dat bleef tot het laatst liggen. Het OKvlees daarentegen was mals, sappig en lekker....aldus de gasten!

De bezorging was ook nog eens top!

Een geslaagd OKfleestje

 

Groetjes,
Sandra


zondag 14 augustus 2011
claudette Paelinck: recensie van de spareribs


Ons kind kon niet tot volgende week wachten en wilde gisteren al de spare ribs proeven. Ik heb 2 van de 3 stukken klaargemaakt, gemarineerd in honing/soja/sinaasappel/ketchup-marinade. De reacties van man en kind waren hetzelfde: ondanks het feit dat het vlees, zoals gebruikelijk, bijna van het bot afviel, bleef je het als vlees herkennen. De structuur blijft beter bewaard, je hebt echt wat in je mond en niet een hap draderige marinade-spons-gebeuren. Voor de smaak ben ik voorzichtig met de marinade geweest (niet ermee bedruipen tijdens het braden) en ook hier waren de reacties: je proeft echt vlees, ondanks de toegevoegde smaken. Voor ons dus nooit meer “die andere” ribs.
 
Grtz,
Claudette


woensdag 03 augustus 2011
Margret Kuiphuis: Entrecote

We hebben de entrecote gegeten en er erg van genoten. Zelfs mijn zeer kieskeurige zoon (nou ja kieskeurig...hij lust gewoon niets) heeft zijn vingers er bij afgegeten en dan weet je dat het echt lekker is.

Thanks!

 

gr. Margret


woensdag 03 augustus 2011
 
 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040