01 RECENSIES

Recensies

×

Let op:

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen berichten toevoegen

Heerlijk vlees en de juiste recepten maken mensen enthousiast. Wil je dat enthousiasme met onze andere klanten delen? Zorg dat je ingelogd bent, dan kun je onderaan de pagina op de link klikken om je recensie te delen.

peter: rookworst

Beste Peter, We hebben zojuist genoten van de rookworst! Deze kan het hele jaar door gegeten worden en is gelukkig niet zo zout. Met vriendelijke groet, Elisabeth en Winfried


woensdag 23 juli 2014
Barbara: super service

Niet alleen het vlees is super lekker ook de service is uitstekend. Alle extra wensen worden mogelijk gemaakt. Peter, hartelijk dank daarvoor.


donderdag 10 juli 2014
els130960: lekker

We bestellen nu voor de derde keer, en mensen wat is het toch lekker vlees. geen leegloop of waterballet in de pan, maar heerlijk sappig en mooi te braden vlees. wij willen niet meer anders, liever iets minder maar wel lekker, dan waterwerken.


woensdag 09 juli 2014
Greetje: voor herhaling vatbaar

Vandaag mijn eerste bestelling ontvangen en ik moet zeggen....ik ben dik tevreden. Alles was nog helemaal bevroren en omdat ik het pakket op mijn werk had laten bezorgen, moest het daar ook nog zeker de hele middag in de doos blijven staan. Maar ook toen ik 's avonds thuis kwam, was alles nog helemaal bevroren. Inmiddels de eerste karbonaadjes al opgegeten en deze waren heerlijk!! De diepvries is voorlopig gevuld maar als we aan een nieuwe voorraad toe zijn, dan komt die zeker weten weer bij OK-Vlees vandaan!!


donderdag 26 juni 2014
Familie M.: Erg tevreden

Hallo Peter,
 
We zijn met liefde vaste klant van jullie. We zijn erg tevreden over het 'ok'-gehalte van het vlees, over het gemak van kiezen, bezorging en een vriezer vol met goed en lekker vlees! Door de goede verpakking is het ook makkelijk en snel (maximaal half uur) in een bakje warm water ontdooien als je eens vergeten bent om het vlees er op tijd uit te halen. De kinderen zijn helemaal blij dat we alleen maar vlees eten van bijvoorbeeld varkens die van de glijbaan mogen en in de modder mogen wroeten. We eten lang niet elke dag vlees, maar wel elke keer met veel plezier en met veel smaak.
 
Groeten,
Familie M


dinsdag 29 april 2014
Yvoki: Slavinken

Pas op met de slavinken, je eet je vingers er bij op!


woensdag 05 maart 2014
Ariane de Roos: Smeerworst

Ik ben dol op de smeerworst van Okvlees, lekkere smaak en heerlijk romig. Maar wat zou ik blij zijn als het in een kuipje zat i.p.v. in zo'n plasticje. Wat een geknoei!

Toevoeging Peter. U heeft helemaal gelijk. Maar het lukt helaas niet om het in een kuipje te doen. Wat ik zelf altijd doe: uitknijpen in een schoon bakje en afdekken met folie.


woensdag 26 februari 2014
Yvoki: Eerste bestelling

Vandaag de eerste bestelling ontvangen. Prima verpakt, diepgevroren en met veel droogijs erbij. Mooie producten. Gebraden gehakt smaakt ook echt als  gebraden gehakt. Vraag je je toch af wat het gebraden gehakt uit de supermarkt dan is. We kunnen voorlopig vooruit. Het smaakt naar meer.


woensdag 08 januari 2014
Ariane de Roos: boerenpaté

Wat betreft paté ben ik in Nederland al vele malen teleurgesteld. Alleen in Frankrijk was de paté lekker, dacht ik. Tot deze patémaker zijn intree deed via OKvlees.Ik bestelde voorzichtig 1 verpakking boerenpaté.De volgende dag probeerden wij de paté op een geroosterde boterham.WOW, das lekker, zeiden mijn man en ik.De paté smaakte naar zelfgemaakt, met malse stukjes lever en een romige paté eromheen. Je proefde kruiden, laurier dacht ik en een fijne, zuivere smaak.Ik kreeg gelijk zin in kerst: paté, cranberrycompôte, glaasje port..Maandag liet ik mijn zoon(24) de paté proeven op een toastje. Spontaan vierden we een klein feestje, glaasje wijn erbij..mmmmm!

Gefeliciteerd met deze aanwinst!


woensdag 27 november 2013
Ariane de Roos: de verse worst van Piggy Palace

Toen de worst arriveerde dacht ik eerst met een rookworst te maken te hebben, qua vorm.Maar het is toch echt een verse worst. Ik bakte hem in een kleine pan en tot mijn verbazing liep de worst niet meteen leeg.Pas de volgende dag aten we de worst, in plakjes door de pasta met een eenvoudige groente-tomatensaus.Ik heb echt nog nooit zulke lekkere worst gegeten en ik heb er héél wat uitgeprobeerd! Mijn man vond hem ook heerlijk, van smaak, maar ook van structuur.En dan het idee dat die varkens in een soort pretpark op zijn gegroeid. :D Leve Piggy Palace.


dinsdag 26 november 2013
aroodenburg: Uitstekend

We waren al een tijdje op zoek naar een biologische slager en na een tip hebben we bij OKVlees besteld als proef. Bezorging prima in orde, vlees keurig keihard bevroren. Tot nu toe hebben we hamlappen, kipfilet, rundergehakt, stooflappen en biefstuk gegeten en ik kan niet anders zeggen dan dat het prima kwaliteit vlees is. Bij het gehakt en de kip merk je ook een enorm verschil met supermarktvlees: geen waterpartijen en supergoede bakresultaten. Kortom, we zijn dik tevreden en we gaan zeker vaker bestellen.

Arthur


zaterdag 23 november 2013
Robbert van Helten: Varkensprocureur van Piggy's Palace

Afgelopen weekend hebben wij de varkensprocureur van Piggy's Palace rustig in de koelkast laten ontdooien. Wat vervolgens te doen met zo'n stuk vlees? Het is makkelijker dan je wellicht denkt.

Ik heb het even in de pan aangebraden met peper en zout en de oven voorverwarmd op 180C.

Een mengeling van grof gesneden zoete aardappel, pompoen, courgette, prei en sjalottes in een braadzak gedaan. Nog een paar takjes thijm en wat 'Italiaanse kruiden' erbij. En natuurlijk de procureur. Tot slot 3 eetlepels van de jus uit de pan in de zak gedaan en deze goed gesloten. Het geheel in een ovenschaal gelegd en niet vergeten een puntje (bovenzijde) open te knippen.

Vervolgens 50 minuten in de oven en daarna 10 minuutjes laten rusten.

De zak geopend en het geheel in de ovenschaal gelegd, met de procureur bovenop. Aan tafel aansnijden is altijd leuk. 

Het vlees was heerlijk mals en mooi sappig gebleven. En wat een mooie smaak! De kinderen bleven om meer vragen.

Een procureur moeilijk te bereiden? Nee joh, niks moeilijks aan. Juist makkelijk 'scoren' bij vrouw en kinderen :)

Eet smakelijk!

 

 


dinsdag 01 oktober 2013
Patty: lamsbout

Jaarlijks organiseren we voor onze vrienden een ‘midzomerkerstdiner’ bij ons in de tuin. Daar willen we altijd graag iets speciaals voor in huis halen. Deze keer op aanraden van Peter een lamsbout, mét bot voor extra smaak. Het was een prachtige bout en het leek ons best om hem ‘slow te cooken’. Hij belandde dus, met ras-el-hanout, gezeefde tomaten, wat zout en peper en groentebouillon in de Römer Topf. Na 6 uur garen, op 150 graden kwam hij er heerlijk mals en boterzacht weer uit. We hebben hem geserveerd met couscous, worteltjes en tuinbonen en er bleef niets van over. Het vlees was zeer smaakvol (proefden wij nou echt de weidekruiden die het lam gegeten had?) en echt iets bijzonders.

Patty


woensdag 18 september 2013
Nies: Dit varkentje is droog achter de oren ;-)

Voor het eerst online vlees besteld, voor het eerst een review schrijven. De goede service is opvallend en het vlees is zó goed, een review waard.

De eerste bestelling was een testje, waarbij we ‘gewoon’ vlees besteld hebben om de smaak goed te kunnen vergelijken. Gister de haaskarbonade getest. Het eerste wat opviel was het ontdooien: geen smeltwater! In de pan al net zo opvallend: geen waterige, eiwitachtige zooi waar het vlees in gekookt wordt, maar gewoon lekker bakken zoals het hoort. Toen op het bord: hemels! Wat anders een normale maandagavond was geweest, was nu een luxe avond. Wij lusten dus toch varkensvlees, als die maar droog is achter de oren (en in de haaskarbonade Smile).

De rest nog niet getest, maar toch al een nieuwe bestelling geplaatst, we zijn zo benieuwd naar andere ‘vergeten’ vleesjes. Na één stuk vlees zijn wij al zeker: dat wordt voortaan boodschappen doen vanuit de stoel, is nog makkelijk ook!

 

Groetjes Esther 


dinsdag 30 juli 2013
Nathalie: Eerste keer

Enige weken terug een vriezer gekocht en die moest natuurlijk gevuld worden. Zal ik bestellen bij OKvlees, durf ik dat?

Ja dus! En zeker geen spijt van gehad. 

Toen ik bezorgd mailde omdat de code van het pakket aangaf dat het nog steeds in het sorteercentrum was, werd ik direct teruggemaild en gerustgesteld, en een paar uur later werd ik door Peter gebeld omdat hij gezien had dat het alsnog was afgeleverd bij het afleverpunt en ik het dus kon halen.

Echt ontzettend goede service!

Dan het vlees zelf.... uitpakken was al feest, goed verpakt en duidelijk.

Nou ja en dan de smaak.... Ik bestel voortaan hier, dat zegt vast genoeg :-)


zondag 28 juli 2013
Elvira: Verzenden bij tropische temperatuur

Geweldig dat droogijs!
Pakket werd om iets voor 17.00 uur bezorgd dus dat heeft lang in een hete auto gelegen en het was nog keihard bevroren zelfs het droogijs waren nog flinke stukken.

Ongelofelijk met deze temperaturen, wij kunnen weer een maandje vooruit met vlees.

Bedankt en tot de volgende keer.

Elvira


donderdag 20 juni 2013
Sew: Mechelse Haan

Wat heb je ons verrast met de lekkere haan. Nog nooit zulk een lekker vlees in Nederland gekocht. Onze huiver voor een haan van negen maanden is nu echt over. Het vlees was niet wit, maar echt rood. Zo rood waren onze thuiskippen in Suriname ook. Dit had ik bijna 40 jaar niet gezien. In Suriname kennen wij ook geen wit vlees. Ik was dit gewoon vergeten.
Zo'n stevige haan stoven wij in pom, een Surinaams gerecht, een half vegetarisch menu, boterzacht en doordrenkt met een heerlijke jus van kippenvlees. Dit gerecht waarvan het hoofdbestanddeel geraspte wortel is, is echt niet te versmaden; zeer smakelijk. Gewone kip is minder geschikt; ze zijn te zacht en smaken niet zo lekker. Plofkippen moet je dus niet hebben.

We eten door het jaar hoofdzakelijk vegetarisch, wel vaak vis; met feestdagen en verjaardagen zetten we de familie (kinderen en kleinkinderen) vlees voor. Maar dan is vlees iets aparts, een ware delicatesse, en dan smaakt het vlees ook bijzonder lekker. We kopen daarom het allerbeste vlees, biologisch, kippen die een goed leven hebben gehad. Ook de wetenschap en de gedachte dat aan dit vlees niet geknoeid is, smaakt het vlees veel en veel lekkerder. Kruiden en stoven doen wij op een Surinaamse manier. Deze Mechelse haan, zeer vers thuis geleverd, zal ook op elke manier klaargemaakt, voortreffelijk smaken. Daar staan de kleur, rood, en zeer vers garant voor.
Nogmaals bedank.

Sew


vrijdag 26 april 2013
Daan: Die kip

Ik heb de afgelopen anderhalf jaar per kwartaal een doos met diverse soorten vlees besteld. Bij de laatste zaten de uitgebeende kippendijen. Wat een feestje is dat! Goed van smaak, lekker echt waar, en op vele manieren te bereiden. Geen kluif letterlijk en figuurlijk. Enige nadeel is dat ze zo op zijn...

Wink

 

Groeten

Daan


woensdag 20 februari 2013
A.Hoogland: Smaaktestje

Inmiddels twee keer besteld en elke keer aangenaam verrast geweest. Om de kwaliteit van het diepgevroren vlees en om de smaak. De tweede keer hebben we zelfs een smaaktestje gedaan. Ik had onverwachte eters en toen hebben we snel nog bij een grote supermarkt scharrel-hamburgers extra gehaald. En meteen geproefd: welke zijn nu lekkerder? Je raadt het vast al: die van OKvlees slaagden met vlag en wimpel! En de prijs scheelde niks! Dus wat mij betreft gaat OKvlees nog heel lang door met leveren.

Eén vraagje nog: de laatste tijd hoor je steeds meer over grasgevoerd vee. Krijgt OKvlees dit binnenkort ook in het assortiment? 


zaterdag 12 januari 2013
Gerard en Meggie: Klanttevredenheid

Geachte dame/heer,

Wij hebben nu twee keer biologisch vlees bij U besteld.

En zijn zeer tevreden over de kwaliteit/prijsverhouding.

Ook de bezorging is keurig geregeld.

Gerard en Meggie


dinsdag 11 december 2012
 
 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040