mandje is leeg
inloggen
 
 top email

Waarschuwing

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen berichten toevoegen

Heerlijk vlees en de juiste recepten maken mensen enthousiast. Wil je dat enthousiasme met onze andere klanten delen? Zorg dat je ingelogd bent, dan kun je onderaan de pagina op de link klikken om je recensie te delen.

Klapwijk: Blijf maar terug komen

Ook ik blijf maar terug komen bij OK vlees. Vooral de braadlappen zijn subliem! Daar kan zelfs vlees van de “ keurslager” niet tegenop, laat staan dat van de supermarkt.... En handig diepgevroren in porties thuis bezorgd.


zaterdag 03 maart 2018
Diana Martin: YESSS !! Heerlijk natuurlijk !!

Ok Vlees is helemaak OK in mijn boek ! Het lekkerste vlees dat ik ooit heb klaar gemaakt en zelfs de braadtijd is korter . Wat een fijn gevoel dat we nu vlees eten van dieren die de vrijheid krijgen om buiten te zijn waar ze puur natuurlijk kunnen leven, je proeft het gewoon. Ook het feit dat je hier puur natuurlijke vetten kunt bestellen zoals reuzel en ossewit is super !


donderdag 18 januari 2018
Raymon Gronsveld: Vlees zoals vlees hoort te zijn.

Al enige jaren bestellen wij scharrel en biologisch vlees bij OK vlees. Tot enige tijd geleden aten we tussendoor ook wel biologisch van de supermarkt. Maar... Zie onderstaande recensie van Paul... Wij gaan alleen nog maar voor kwaliteit en dat hebben we bij OK vlees gevonden. Een kipfiletje wat niet ligt te drijven in het water maar wat heerlijk bruin bakt in de pan. Wie wil dat nou niet? Service ++ Prijs-kwaliteit verhouding ++ Ook mijn moeder heeft inmiddels haar eerste bestelling geplaatst.


vrijdag 03 november 2017
Brenda de Coninck: Gekonfijte Ganzenbout

Voor het eerst iets besteld bij OK-vlees dat al bereid is: gekonfijte ganzenbout. Het vlees was mals en viel zo van het bot af. Maar....mijn hemel! Wat was het z o u t ! :-0 Jammer. De volgende keer toch maar weer zelf bereiden. Voor het overige alleen maar complimenten voor het heerlijke vlees en de zalige vis van dit bedrijf.


maandag 23 oktober 2017
JacquelinevdB: Herkenbaar

Wat moest ik lachen om de recensie van Paul: zo herkenbaar. Het vlees ziet er ook heel anders uit voor en na het bereiden! OK vlees bevalt veel beter!


donderdag 28 september 2017
Paul: Compliment

Even mooi compliment. We hadden afgelopen maand geen vlees van jou in huis. Even een controle of vlees van supermarkt of andere slagers wat is. We komen met de staart tussen de benen weer gewoon bij jou! Wat een rampen. Gehakt van ah waar water uitkomt zodat we aan het koken waren ipv bakken. Onrustig gevoel wanneer we geen biovlees aten. En duurder uit. Kortom volgende week weer gewoon bij jou!

Paul


dinsdag 19 september 2017
Karin Zandbergen: 1e bestelling

Vandaag voor de 1e x besteld. Ben erg benieuwd naar smaak varkensvlees. Ik vind dit vaak een sterke penetrante smaak en geur hebben en daarom eten wij dit nooit. Verwacht "veel" van OKvlees :-)


dinsdag 19 september 2017
José Geelhoed: Doodeng!

Beste Peter, Vanmorgen het bestelde pakket in prima orde ontvangen. Omdat ik het eerst nog een kwartiertje in de doos liet staan door andere bezigheden kwam mijn hond polshoogte nemen bij de doos. En begon toen vervaarlijk te grommen en er om heen te draaien. Ze gromt nooit! Ze hoorde natuurlijk de zakjes droog-ijs knisperen;-) Kan je de volgende keer een hondenpsycholoog meesturen?


woensdag 13 september 2017
Hanny Van Riet: heerlijk vlees

Onze eerste bestelling hadden we vorig jaar een tijdje voor de feestdagen binnen. Alles keurig verzorgd en op tijd, met zelfs nog een heerlijke pate als (eindejaars-)presentje erbij! De maanden erna hebben we er verschillende recepten mee gemaakt (zoals hutspot met klapstuk; heerlijk vlees!) De verschillende soorten stoofvlees zijn superlekker, maar ook b.v. de frikandellen. Fijn om af en toe een "verantwoorde" frikandel te kunnen eten, daar waren we al lang naar op zoek. De complimenten voor jullie bedrijf en natuurlijk de service en kwaliteit -:)!


zondag 02 juli 2017
Lies: OKfrikandel

"het leven is net een frikandel...je moet het zelf speciaal maken" Wat mij betreft zijn frikandellen sowieso speciaal! Daarvoor schoof vandaag tijdens de lunch het testpanel* (ik als frikandeloloog, mijn zus, moeder en 2 neefjes van 3 en 2) aan tafel voor een heuze smaak test...op het menu: de OKfrikandel van OKvlees.nl! "hmm even proeven, nog een hapje" "het is zo vol van smaak" "echt heel lekker zeg!" en "nog friekdel! nog friekdel!" als greep uit de reacties... De uitslag is, na uiterst zorgvuldige kauw en sabbel bewegingen, eerst zonder sausjes en met wat aftastende blikken over en weer....toch wel unaniem: deze frikandel is reuze OK! Helemaal Lies-proof!


woensdag 03 mei 2017
marja vries-bijleveld: vaste klant

ik ben al een paar jaar vaste klant van ok vlees en heb niets dan lof voor de service en het vlees zelf hier in huis en we zijn met velen willen we niets anders meer


zondag 16 april 2017
Karin rebel: 1e bestelling is binnen

Ongeduldig als ik ben meteen de kippenpoot in koud water gelegd. Wat een heerlijke poot was dat, deed meedenken aan hoe Mn moeder die vroeger met kerst maakte ( we kregen 1-2/week vlees) Het rookvlees leek me niet lekker,donker en dikker gesneden dan ik het bij de super kreeg. Maar ook die was heerlijk van smaak. En dan vandaag iets engs, varkenswangen, het idee overboord gekieperd, en er een stoofpotje van gemaakt met champignons ui ennsperziebonen Na zo'n 2,5 uur waren de wangen boterzacht en zo verschrikkelijk lekker... Ik ga er van uit dat de rest me net zo goed zal bevallen. Gek genoeg vond ik het vlees van de plaatselijke scharrelslager destijds niet lekker. Zo blij dit ontdekt te hebben!


vrijdag 31 maart 2017
Richard: Longhaas

Vanavond de longhaas bereid, fantastisch mooi stukje vlees. Niet te ingewikkeld,hoge temperatuur aanbraden, nagaren op een lage temperatuur. Groenten en aardappelen uit de oven/gril en een Gigondas erbij. Heerlijk!!


vrijdag 03 maart 2017
Klapwijk: Eindelijk weer besteld!
Had weer zin in heerlijke hachee en goulash...maar ja, oa. de braadlappen van Okvlees waren bij ons allang op en het kwam er maar niet van weer een bestelling te doen. En ik bederf mijn goulash niet door runderlappen uit de supermarkt. Ik kijk weer uit naar de aankomst mijn volgende bestelling zodat we weer kunnen genieten van (h)eerlijk vlees!

donderdag 02 februari 2017
J.Y.: Laatste bestelling.

Gisteren is mijn laatste bestelling (van dit jaar, hahahaha) binnen gekomen. O.a lekkere paté en een mooi stuk Rosbief. Wij komen de feestdagen weer smullend door. Bedankt voor een jaar lang lekker vlees van een super kwaliteit. Ook bedankt voor het leuke kerstkadootje wat bij deze bestelling zat. We zullen ervan genieten. Heel fijne feestdagen en hopelijk op naar weer veel bestellingen aankomend jaar. ( Voor jullie en voor ons ;) )


donderdag 22 december 2016
Marga: complimenten

Hallo Peter,

Ik wil even de complimenten maken over: het kalfsgehakt, de smeerleverworst was uitermate yummie en de nieuwe saucisse de bologne had ook een erg lekkere nasmaak. Tis weer een kwaliteit hoor!!!

Groetjes Marga


donderdag 22 september 2016
teigje: eerste bestelling

Het blijft dus niet bij de eerste bestelling, jee wat een verschil met Appie etc. De kippenpoten zijn ook zo mooi schoongemaakt en zo lekker..... Dan heb ik het nog niet over het andere vlees. Complimenten oké, ik blijf bij dit vlees. Stan


woensdag 31 augustus 2016
Elsbeth: (H)Eerlijk

Voor het eerst vlees besteld bij jullie. En na het eten van chevon braadstuk, kipfilet van leghennen, haantje de coq en rundergehakt kan ik zeggen: nooit meer anders! (H)Eerlijk vlees, goede service, mooie producten. Dank jullie hiervoor.

Elsbeth


donderdag 30 juni 2016
Inge: Geweldige kazen!

Ik vind de beide kazen Blaarkop en Monteliarde verrassend lekker! De Monteliarde is wat minder sterk (minder uitgesproken) van smaak dan de Blaarkop. De Blaarkop kaas heeft iets weg van de Franse Comte-kaas. Beide kazen zouden het goed doen op de dessert-kaart van het betere restaurant!

Inge


woensdag 09 maart 2016
 
Powered by Phoca Guestbook
EKO-logo EU Organic Logo