01 BLOG

Blog

Ik vind het van groot belang om bij bouwen van OKvlees.nl zoveel mogelijk de mening van potentiële klanten te horen. Dat doe ik via internet (‘crowdsourcing’). Dan krijg je ook verrassende ontwikkelingen! De 1e enquête leerde me dat jullie heel bewust met vlees omgaan; 50% eet minder dan 4x per week vlees, 25% eet 5x per week vlees. En de smaak van vlees is zeer belangrijk. Deze boodschap - vlees is niet vanzelfsprekend en het moet l
ekker zijn - was te duidelijk om te laten liggen. 
Via Twitter had ik contact met Joke Boon, een kookboekenschrijfster die niet kan ruiken en dus niet kan proeven (zie hier meer informatie). Kennismaken in de echte wereld maakte me echt enthousiast. Met een duidelijke visie maakt Joke hele mooie gerechten, met en zonder vlees. Met een vleug(je) eigenzinnigheid, net wat ik wil.
Wat gaan we samen doen? De komende maanden gaat Joke recepten plaatsen op de webwinkel. Gerechten met en zonder vlees, met grotendeels dezelfde ingrediënten. Zo kan OKvlees.nl je ook culinair gaan prikkelen. Lekker, en niet vanzelfsprekend met vlees.

Hieronder Joke's eerste column!

Hartelijke groet,
Peter

 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040